Adviseur aanbestedingen

Wil je graag werken bij een thought leader van aanbestedingen? Inschrijvers op een slimme manier helpen aan meer omzet? Dan maken wij graag kennis met je!

Gezocht: Adviseurs (junior en senior) aanbestedingen die met zijn/haar commerciële en adviserende vaardigheden ondernemers graag bijstaat met (het inschrijven op) aanbestedingen.

Met jouw organisatorisch en analytisch vermogen deel je samen met de (internationale) ondernemer op een gestructureerde manier middels jouw visie op aanbestedings maar ook bedrijfsmatige zaken, ondernemerschap en werk je als bidmanager samen aan winnende inschrijvingen op aanbestedingen.

Wat moet je daarvoor in huis hebben?

  • Al met al heb je minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur in de aanbestedingswereld.
  • Je bent creatief en taalvaardig en kunt op overtuigende wijze de toegevoegde waarde van de ondernemer (her)schrijven/vertalen naar de wens van de opdrachtgever.
  • Aanbestedingsprocedures, contractvormen en aanbestedingswet- en regelgeving hebben geen geheimen voor je.
  • Uiteraard heb je ook affiniteit met sales, marketing en communicatie
  • Je hebt een afgerond HBO/WO-niveau of je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau op basis van de werkervaring verkregen .
  • De leergang aanbestedingsrecht of op basis van studie- en/of werkervaring verkregen is een pre.
  • Specifieke branchekennis is ook een pre

En wie zijn wij?

Tender Services Group adviseert en begeleidt al 14 jaar op een slimme manier naar meer omzet uit aanbestedingen. Wij voelen ons thuis in het speelveld van lokale, regionale en (inter) nationale aanbestedingen. We hebben een groot netwerk en veel ruimte om professioneel te groeien. We zijn vooral trots op wat we dagelijks met onze klanten bereiken! Wil je meer zien van TSG klik hier.

Wat kan TSG jou bieden?

Je werkt fulltime als zelfstandig aanbestedingsspecialist in een ambitieus team, waarbij samenwerking, professionaliteit, persoonlijke ontwikkeling en vooral plezier een belangrijke rol spelen. Wij bieden veel ruimte voor groei binnen een open, transparante en platte organisatie. Jij bent uiteindelijk de regisseur van je eigen dagelijkse werk en jouw toekomstige carrière. We bieden een marktconform salaris.

Belangstelling?

In het functieprofiel, solliciteren of direct een oriënterend gesprek? Neem contact op met Katrien Viguurs via hr@tenderservicesgroup.com of via 070-3884139. Bespreek jouw visie op aanbestedingen en op wat jij bij Tender Services Group wenst te bereiken.

Geef een reactie