TenderCoach is Tender Services Group

TenderCoach startte tien jaar geleden in Den Haag als één van de eerste adviesbureaus voor mkb-bedrijven die willen inschrijven op een (Europese) aanbesteding. Het bureau maakte als winnaar van de Haagse Start in 2003 een vliegende start en slaat nu, na tien jaar, verder haar vleugels uit. ‘TenderCoach’ wordt, naast ‘Werken met TenderNed’, ‘TenderService’ en ‘TenderScope’, een label van de vernieuwde organisatie: Tender Services Group. In Noord-Nederland opent het bureau een tweede vestiging.

Woensdag 14 januari vindt de lancering van deze nieuwe organisatie plaats tijdens een bijeenkomst in het Louwman Museum in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst zal ook het boekje ’25 tinten aanbestedingen’ worden uitgereikt.

Goede kennis van aanbesteden is essentieel. Praktische voorbereiding naast kennis van wet- en regelgeving zorgt voor professionalisering van opdrachtgeverschap. Sinds de nieuwe aanbestedingswet van 1 april 2013 (samen met de Gids Proportionaliteit en de Commissie van Aanbestedingsexperts) is TenderNed hét verplichte publicatiekanaal voor uw Europese en Nationale aanbestedingen. Ook kunt u meervoudig onderhandse procedures via dit systeem laten verlopen en er voor kiezen om het inschrijfproces digitaal via TenderNed te laten verlopen.

Eén van de labels van Tender Services Group is ‘Werken met TenderNed’, een echte specialisatie binnen onze dienstverlening. Naast trainingen kunt u ook bij ons terecht  voor (strategische) advisering op (inter)nationaal niveau of bijvoorbeeld het toetsen van uw aanbesteding voordat deze zal worden gepubliceerd. Wilt u uw kennis vergroten, meer weten over de dienstverlening van Tender Services Group en over de trainingen die we geven via ‘Werken met TenderNed’, neem dan contact met ons op.

Tender Services Group, Marielle van der Keur, 070-3884139 of marielle@tendercoach.nl.

www.tenderservicesgroup.com

TSG

Geef een reactie