Save the date 19 april 2016: Marktontmoeting Biobased disposables zorgartikelen en catering

Op dinsdag 19 april 2016 van 10.00 – 16.30 uur vindt de marktontmoeting biobased disposables zorgartikelen en catering plaats in het Erasmus MC te Rotterdam. De marktontmoeting is open voor alle geïnteresseerde partijen zoals producenten van biobased materialen en producten, potentiele leveranciers, afvalverwerkers, inkopers en onderzoeksinstellingen. 

Biobased producten

Steeds meer bedrijven en overheden kiezen bewust voor het inkopen van biobased producten, producten waarbij fossiele grondstoffen zijn vervangen door biologische grondstoffen. Deze biobased producten en materialen kunnen unieke specifieke meerwaarde hebben ten opzichte van de bestaande producten, zoals betere materiaaleigenschappen, antimicrobiële werking of biologische afbreekbaarheid.

Doel marktontmoeting

Het doel van de marktontmoeting is om kennis uit te wisselen tussen ziekenhuizen, overheden, bedrijven/leveranciers, afvalverwerkers en kennisinstituten om enerzijds de marktkennis te vergroten van de inkopende partijen en anderzijds om bij leveranciers het begrip over publieke behoeften en beperkingen van aanbestedingsprocedures te vergroten. Dit alles om straks een succesvolle aanbesteding te starten met realistische functionele eisen en randvoorwaarden.

Meer informatie: Marktontmoeting Biobased

Bron: PIANOo

Geef een reactie