OSB ambassadeurs

OSB zoekt ‘Ambassadeurs’

De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwasserbranche in Nederland. Zij behartigen de belangen van zo’n 300 leden, die met 120.000 medewerkers 70% van de totale omzet van de markt realiseren.

In Nederland zijn er 35 arbeidsmarktregio’s. In deze regio’s werken UWV en de gemeenten samen om werkzoekenden aan het werk te helpen. Het bedrijfsleven speelt hier ook een belangrijke rol in en het is de bedoeling dat in onderlinge samenwerking zogenoemde werkbedrijven worden opgericht.

Sommige werkbedrijven zijn al opgericht en anderen bevinden zich nog in een vormgevingsfase. De OSB is op zoek naar leden die al actief zijn, of willen gaan worden in hun eigen arbeidsmarktregio. Dit zijn/worden de schoonmaakambassadeurs. OSB wil deze bedrijven helpen om zichzelf én de schoonmaakbranche regionaal op de kaart te zetten.

Het idee is om deze bedrijven periodiek bij elkaar te brengen om ervaringen uit te wisselen met elkaar en met het OSB bureau. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Evelyne Simons via e.simons@osb.nl of 073-6483850.

Bron: OSB, augustus 2015

 

Geef een reactie