Een warme nieuwe jas zo vlak voor de winter, TenderNed is vernieuwd!

Vandaag maakte TenderNed bekend, na een flinke periode van testen en voorbereiden, in een nieuwe jas de winter te trotseren. Nieuwe visuals maken het platform prettiger om naar te kijken, maar ook is er gedegen moeite geïnvesteerd in het algeheel gemakkelijker kunnen navigeren wanneer u op zoek bent naar een nieuwe aanbesteding om mee aan de slag te gaan.

In een tijd die bol staat van digitale innovatie en doorlopende bereikbaarheid, ook buiten de muren van het kantoor, heeft Tenderned met die wetenschap in het achterhoofd de website achter de schermen ook grondig aangepast. Onder andere is deze nu responsive voor beter gebruik op tablet en telefoon, omdat de weergave zich aanpast aan de grootte van het scherm dat je gebruikt.

Tevens is er aandacht besteed aan de beschikbare informatie meer gestructureerd aan te bieden en komen ze op die manier de gebruikers tegemoet door een betere user experience te creëren, waarbij je sneller tot de voor jou relevante informatie komt. Een welkome ontwikkeling gezien de vele dagelijkse gebruikers met verschillende wensen.

De achterliggende applicatie is nog niet aangepast en zal in een later stadium volgen. Wanneer u dus inlogt (ook middels e-Herkenning) ziet u nog de oude omgeving.

De publicatie van TenderNed vind je hier.

Heb je vragen over werken met TenderNed? Of mogen we iets anders voor je betekenen? Dan horen we natuurlijk graag van je.

Succes met aanbesteden!

Hartelijke groeten, Tender Services Group

Geef een reactie