BVP B-Certificering

BVP B-Certificering

Met trots delen wij u mede dat onze adviseurs Frank van den Dool en Hugo ‘t Hart BVP B gecertificeerd zijn! Tijdens het Best Value congress 2017 van afgelopen dinsdag 4 en woensdag 5 april in congrescentrum Reehorst te Ede hebben ze beide met succes de certificering behaald.

Wat is dat eigenlijk BVP?
De BVP-methodiek is ontwikkeld door de Amerikaanse hoogleraar inkoop Dean Kashiwagi van de Performance Based Studies Research Group. Het uitgangspunt van de methodiek is dat de inschrijvingen in de gunningsfase worden gewaardeerd volgens het principe dat de meeste waarde moet worden verkregen voor de laagste prijs. In BVP wordt het gebruikelijke principe om veel eisen te stellen aan de inschrijvende partij losgelaten en schrijft de aanbestedende dienst veel minder standaarden en minimumeisen voor. Zodoende wordt de kwaliteit van de opdracht gegarandeerd. Dit wordt bij BVP geprobeerd via een proces dat is opgedeeld in vier fasen: de voorbereidingsfase, de beoordelingsfase, de concretiseringsfase en de uitvoeringsfase.

Schrijft u zich binnenkort in voor een BVP aanbestedingsprocedure? Maak dan direct een afspraak bij Tender Services Group

Geef een reactie